Service & Support

Welkom bij WirelessPro!
WirelessPro is geen vage huiskamerleverancier, maar het gespecialiseerde, ambachtelijke zender-hoekje van Audio Electronics Mattijsen (AEM), al 35 jaar leverancier voor de veeleisende professionele gebruiker in de broadcast & live entertainment markt. De service achter alle producten en aankopen bij WirelessPro.eu zijn dan ook volkomen gelijk als bij aanschaf in "levende lijve", maar dan met de overzichtelijkheid van een webstore, en 24/7 bestelgemak.

WirelessPro.eu is niets minder dan een extra service voor onze professionele relaties. Men geniet derhalve dezelfde verregaande service, garanties, inzet en ondersteuning of het product nou online, of "persoonlijk" in Duivendrecht is aangekocht ! Behoudens daar waar wettelijk andere voorwaarden voor online-winkelen zijn voorgeschreven, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Niet goed ?
Overal kan wel eens wat fout gaan. Ging het aan uw kant fout ? Neem contact met onze collega's van de Technische Dienst (td@aem.nl) op voor reparaties en onderhoud. Ging het aan onze kant niet goed ? Laat het ons aub weten, bel 020-6990480 en vraag naar Roland of Louis, of mail naar roland@aem.nl of Louis@aem.nl, gaan wij het in orde maken !

Vragen ? Schroom niet !
Voor vragen over producten, de beschikbaarheid er van of alle overige vragen kunt u tijdens kantooruren bellen met: 020-6990480
Een e-mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@wirelesspro.eu

Ter info: alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland zijn max. 9,00