Privacy statement

AEM respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld worden.

Bij elk bezoek aan wirelesspro.eu wordt uw ip-adres en indien mogelijk ook de website of e-mail van herkomst herkend. AEM gebruikt deze gegevens om de functionaliteit en de inhoud van de website te analyseren en te verbeteren.

Om u het online winkelen te vergemakkelijken maakt aemstore.nl gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen en waarin door u gemaakte keuzes worden bewaard. U kunt deze cookies wissen of het gebruik ervan uitschakelen in de instellingen van uw browser. Wij wijzen u er wel op dat de volledige functionaliteit van onze website dan niet volledig kan worden gegarandeerd.

Persoonsgegevens, waaronder adres- en e-mailgegevens, worden door AEM strikt vertrouwelijk behandeld. Het versturen van aanbiedingen en andere commerciėle uitingen geschiedt alleen met uitdrukkelijke toestemming van de ontvanger. Uw persoonsgegevens zullen NIMMER worden verstrekt aan derden, behoudens als wij daartoe ooit wettelijk toe zouden worden gedwongen (je weet het niet).

 

Door u verstrekte gegevens worden opgenomen in een database en worden uitsluitend gebruikt voor de bezorging van uw bestelling en voor het verzamelen van informatie over AEM.

Verdere privacy gerelateerde vragen kunt u ons schriftelijk stellen.
Ons adres:
Audio Electronics Mattijsen
Rijksstraatweg 125
1115 AN Duivendrecht.

Ivm de nieuwe regelgeving die ingaat op 25-05-2018, kunt u hier ons privacy statement lezen: PDF