In-Ear Monitor

In Ear Monitors zijn vandaag de dag niet meer weg te denken op ieder podium. Bij aanschaf zijn er veel zaken om af te wegen, zoals vanzelfsprekend geluidskwaliteit, maar ook bedieningsgemak en mogelijkheden, betrouwbaarheid, zenderfrequenties (nu en in de toekomst) en in wat voor soort omgeving ze moeten worden ingezet.

 

WirelessPro.EU levert de populaire systemen van Shure, Sennheiser en Wisycom, al dan niet in combinatie met bewezen kwaliteit "Universele Oortjes". Voor "op maat oortjes" (aangegoten) werken wij altijd samen met een vakspecialist die ze ook verzorgde voor o.a. The Voice Of Holland, Ali B, Frans Bauer, René Froger, Xander de Buisonjé, Miss Montreal, Bløf etc. Neem daarvoor contact met ons op.

Naast dat we importeur zijn voor het Italiaanse merk Wisycom, zijn we gespecialiseerd en gecertificeerd pro-audio dealer voor zowel de Sennheiser IEM als de Shure PSM in-ear systemen. Heeft u een bepaalde wens voor de invulling van een draadloos in-ear-systeem, dan kunnen we u merk-onafhankelijk een vrijblijvende offerte doen met daarin de voor u beste oplossing. Naast eindgebruikers voorzien wij ook graag professionele wederverkopers van een deugdelijk advies en passende offerte.