Wisycom - MCR42S

Art.nr: K019073

€2.940,00
Freq. Range
Aantal

    Wenslijst
De geavanceerde broadcast-standaard Dual True Diversity ontvanger met schakelbereik van 230MHz, analoge en digitale uitgangen en geintegreerde spectrum analyser.
De MCR42S is een unieke Dual Channel, portable ontvanger voor gebruik in de tas of als slot-in unit in ENG camera's. Geavanceerd features als Ultra-WideBand schakelbereik* tot 240MHz (!) en de geintegreerde spectrum analyser onderscheiden de MCR42 van andere portable systemen welke gelimiteerd zijn tot 24 of 36 MHz. Alleen hierdoor biedt de MCR42 al maximale bedrijfszekerheid en toekomstbestendigheid met het snel veranderende frequentiespektrum.

Geintegreerde Spectrum Analyser
Naast het brede schakelbereik zijn geavanceerde nieuwe mogelijkheden b.v. de geintegreerde spectrum-analyser voorhet snel in kaart brengen van stoorzenders, én vrije frequentieruimte.

2 ontvangers in 1
De MCR42S is een volledige 2-kanaals ontvanger, d.w.z. er zitten twee complete UHF | True Diversity ontvangers in één compacte behuizing, voor gebruik met b.v. 2 x MTP40 beltpacks, of een beltpack en een MTH400 handzender.

Digital Sound Processing (optie)
Door de DSP (digital signal processor) is de audio kwaliteit van zeer hoog nivo, en kan de ontvanger ook gebruikt worden met andere merken zenders. De analoog én digitale AES/EBU uitgangen maken de MCR42 tot de meest geavanceerde ontvanger voor lokatie-gebruik.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Stuur naar een vriend

Gerelateerde producten